De Fotografe

 

 

Mijn naam is Laura, 32 jaar en woon samen met mijn vriend en 3 katten in Zoetermeer. 
Sinds 10 jaar is fotograferen een grote passie van mij. Omdat deze passie zo groot werd heb ik hier mijn werk van gemaakt. Beter kan het toch niet; van je passie je werk maken.

 

Door middel van mijn foto’s wil ik anderen een stukje van de wereld laten zien zoals ik die ervaar.
Wanneer ik naar mooie plekken ga, of op bezoek bij vrienden en/of familie neem ik mijn camera mee, ik vind het heerlijk om de alledaagse gebeurtenissen vast te leggen. 
Graag fotografeer ik de bijzondere gebeurtenissen in het leven zoals een zwangerschap of een pasgeboren baby. Het vastleggen van een gezin in hun eigen omgeving of op een mooie buitenlocatie vind ik heerlijk om te doen. Het maken van bijzondere portretfoto’s van zowel mens als (huis)dier doe ik erg graag, gewoon bij jou aan huis.

 

Ik heb veel interesse in de psyche en eigenaardigheden van de mens. Mijn nieuwsgierigheid is een eigenschap die ik gebruik tijdens het fotograferen.Door tijdens het fotograferen in gesprek te gaan met degene voor mijn lens, krijg ik de meest eerlijke en pure beelden als resultaat. 
Veel van de foto’s die ik maak zijn persoonlijk. Vanuit mijn eigen gevoel, ervaringen en interesses bedenk ik projecten.

 

Vorig jaar ben ik afgestuurd aan de Fotovakschool in Rotterdam. Fotograferen doe ik al langer, maar om mij verder te ontwikkelen ben ik weer naar school gegaan.
“When I say I want to photograph someone, what it

 

really means is that

 

I’d like to know them. Anyone I know I photograph.”

 

 

–  Annie Leibovitz –